MÅNDAG


2004


DAGENS



GODMORGON

klockan är bara tio i elva och jag är redan vaken. har precis fixat i ordning mig för snart åker jag och mina syskon till farmor och är där en del av dagen, sen senare sticker jag och kollar på hockey.
hinner nog slänga in en dagens innan jag åker också.

DAGENS



BIG SIS


TISDAG- GYMNASIUM

ja jag kan nu berätta varför jag inte går kvar i falun på de gymnasium som jag valde först. när jag kom dit tyckte jag att det va jätte bra, trivdes skit bra verkligen. men sen så bytte en kompis till mig som också gick där, och då kände jag att dom andra i klassen kanske inte va min stil av kompisar, eller såna som jag inte direkt umgås med, jag menar inget illa mot dom, men de va inte riktigt mitt typ av folk. så då hade jag som val att välja mellan sam eller handels här i leksand, så jag sov på det vad jag verkligen ville gå. på morgonen ringde pappa och frågade om handels om de fanns ngn plats kvar, så det fanns en plats kvar och då tog jag den. det är därför jag har bytt, ni som undrar.
och svar nej, jag skulle inte gå media i leksand, de va tänkt att jag skulle gå media i falun på NTI-gymnasiet.

SKOLAN

sitter här vid datan och de faktist pirrar lite i magen eftersom jag börjar skolan imorgon, ett helt nytt gymnasium med nytt folk, också en annan stad. men jag hoppas verkligen det kommer bli bra.
skriver mer imorgon:)

TODAY


TISDAG


nu är det bara sex dagar kvar på sommarlovet, usch jag vill verkligen inte börja skolan..


MÅNDAG



min dag har bestått idag av att vara med världens bästa kompis, och jag tror vi gjorde världens godaste kladdkaka faktist.

OLD





TODAY


01.37

sitter här vid datan såhär sent och fixat med bilder från stockholm som kommer in imorgon. nej nu ska jag faktist gå och sova, riktigt trött är jag! :)
men fan, jag vill inte att sommaren ska vara slut, börjar fan skolan om en vecka. tiden går verkligen för fort, så ska ta vara på den tiden.

STOCKHOLM





STHLM&GRÖNAN

nu sticker jag till sthlm med min underbara familj, i alla fall en del av den. ikväll ska vi gå på grönan och hoppas att någon vill åka karusell med mig, men eftersom alla är fega kommer de inte gå så bra.
har kameran med mig så kommer lägga upp bilder från de. kram så länge

TORSDAG

vaknade upp vid tio hos felicia idag, blablabla.. sen skyndade vi oss på med sakerna för att åka till ishallen och kolla lite hockey, efter de kom elis och hämtade oss med hans snygga bil som han sa. nu sitter vi i hans lägenhet och ska snart åka och köpa glass. ikväll blire att äta hos några kompisar, och sen efter de ska vi åka till ishallen och åka skidskor.
skriver mer sen, puss

BLOMMIGT


nu sticker jag hem till, http://feliciaadammgard.blogg.se

ONSDAG

sådär nu är jag igång igen, tjoho, haha.
nej men just nu sitter jag hos mormor och morfar och väntar på att jag ska få åka till felicia. igår och i måndags va jag på classic car week i rättvik med frida,felicia och linnéa. eller frida i måndags sen felicia och linnéa igår, va roltigt roligt faktist.


RSS 2.0